Kde si užít začátek golfové sezóny?

Letošní sezóna na většině golfových hřišť již skončila, ale už nyní se můžete těšit na tu nadcházející. Kde ji můžete nejen zahrát, ale i si užít příjemné ubytování jsme zjistili za vás.

Golf, sport gentlemanů, si v Čechách můžete zahrát na mnoha hřištích. Čas od času není špatné opustit svůj domácí green a vyzkoušet, jak se hraje jinde. Samotnou hru můžete spojit s výlety po okolí a užít si tak třeba pěkný prodloužený víkend v některém z krásných koutů naší země. Podívejte se s námi na to, kde si můžete užít parádní golfové pobyty!

Karlovy Vary nejsou známé jenom jako proslulé lázně, ale také jako výborná golfová destinace. Golf si zde pravidelně užívají i největší filmové celebrity, které se sem sjíždějí na Mezinárodní filmový festival. Na nic nečekejte a vyražte si sem odpálit pár míčků i vy!

Jako praví angličtí gentlemani si budete připadat v Golf Resortu Cihelny, který se nachází přibližně 7 km od Karlových Varů. Kromě luxusního ubytování v Karlových Varech a upraveného greenu si budete moct užít i krásnou přírodu CHKO Slavkovského lesa.

Další Mekkou všech golfových nadšenců je Hluboká nad Vltavou. Toto romantické město nedaleko Českých Budějovic nabízí perfektní zázemí a 9 jamkové a 18 jamkové hřiště. Hřiště na Hluboké jsou vhodné i pro ty, kteří s golfem nemají žádné zkušenosti. Do parády si vás zde mohou vzít zkušení instruktoři, kteří z vás za pár dní udělají druhého Tigera Woodse. Ubytování v Hluboké nad Vltavou najdete například v Hotelu Podhrad přímo v centru. Zkuste trefit jamku, i když vás neustále bude rozptylovat jeden z nejkrásnějších zámků u nás.

Na závěr zavítáme do pohoří Beskyd. Na dohled od Rožnova pod Radhoštěm zde najdete Penzion Adéla. I zde můžete ukojit své golfové choutky. V těsné blízkosti se nachází 9jamkové hřiště Valašského golfového klubu. Vítaní jsou zkušení i začínající golfisté a pokud by vás golf omrzel, můžete zkusit své tenisové schopnosti na přilehlých tenisových kurtech. Ubytování v Beskydech si můžete rezervovat na portálu Hotel.cz

Kam vyrazíte na první odpal roku 2020 vy?

You may also like...