TRC BLAZE: Nový úhel pohledu na trinomické boty Puma, které nosí Kyle Kuzma

PUMA představuje v globální kampani v čele s basketbalistou Kylem Kuzmou svůj nejnovější přírůstek do rodiny Trinomic – model TRC Blaze. Tento inovativní styl přináší modelu Blaze of Glory designový nádech značky PUMA ve znamení claimu „future meets retro“ a dává tak těmto ikonickým teniskám zcela nový rozměr, který rezonuje s dnešní generací.

S modelem TRC Blaze, který spojuje minulost s budoucností, PUMA opět oslavuje sílu „tří“ (tlumení, stabilitu a flexibilitu). Vrací se tak s technologií TRINOMIC, která je lepší než kdykoli předtím. Styl boty zachovává ponožkovou konstrukci s alternativním pojetím brandingu, nicméně přináší nové prvky, jako jsou vylepšený střih nebo lehká a extrémně pohodlná podrážka s dvojitou tlumící vrstvou. Styl je bohatý na „futro“ detaily, jako je například kódové označení na zadní části boty odkazující na označování nářadí a 3D logo na jazyku.

Tváří rodiny TRC Blaze je Kyle Kuzma, ambasador PUMA Hoops a útočník Washington Wizards. Kyle je hluboce uznávaný pro svůj inovativní úhel pohledu, který přináší do svého stylu na hřišti i mimo něj.

„Tyhle boty jsou to jsou ty pravé, budu je nosit všude,“ řekl Kuzma, „jsem nadšený, že brzy uvedeme na trh také verzi TRC Blaze pro basketbalové hřiště, na to se můžete těšit už teď.“

Technologie TRINOMIC je od roku 1990 nejpokročilejší tlumicí technologií značky PUMA, která využívá tři základní prvky – tlumení, stabilitu a flexibilitu. V průběhu let byla použita v rozmanité škále typů obuvi. V roce 2022 se tento inovativní šestiúhelníkový systém podobný tvaru včelí plástve vrací, aby poskytl maximální pohodlí nové generaci členů rodiny TRINOMIC.

Model TRC Blaze je dostupný v rámci Bibloo, Espace, Footshopu, Queens, Urbanstore a na PUMA.com.

Zdroj foto: PUMA

You may also like...