Soutěž o lístky na D+D REAL Czech Masters 2023

Jeden šťastný výherce díky letecké společnosti Emirates dostane dvě vstupenky na prestižní golfový turnaj D+D REAL Czech Masters, který se koná 14. – 27. srpna v Albatross Golf Resort. Výherní vstupenky platí na sobotní turnaj 26. srpna.

Již devátým rokem se společnost Emirates stává hrdým sponzorem turnaje D+D REAL Czech Masters, přední golfové události v České republice. Sponzorství společnosti Emirates je tak součástí jejího trvalého závazku vůči českému sportu a sportovním fanouškům po celém světě.

Emirates v současné době létá do více než 140 světových destinací a pro české zákazníky je hlavní vstupní bránou na Blízký východ, do Asie a Tichomoří. Provozuje také největší flotilu širokotrupých letadel Airbus A380 a Boeing 777 na světě, která poskytují ten nejmodernější komfort pro cestování letadlem. Cestující s Emirates se ve všech palubních třídách mohou těšit na přátelský servis mezinárodního palubního personálu složeného ze 160 různých národností, včetně Čechů, a dopřát si pokrmy od gurmánských kuchařů či si užít více než 6 500 zábavních kanálů s filmy (české nevyjímaje), televizními pořady, hudbou a podcasty v oceňovaném zábavním systému ice. A díky velkorysým zavazadlovým limitům mohou hráči golfu pohodlně cestovat s celým svým vybavením do vybraných globálních destinací.

Linka Emirates Dubaj-Praha-Dubaj je v provozu od roku 2010 a v současné době ji denně obsluhuje širokotrupý letoun Boeing 777-300ER.

www.emirates.com/cz/czech/

Soutěžní otázka:

Jaký typ letounu obsluhuje letecký spoj Emirates z Prahy do Dubaje?

a) Boeing 737

b) Airbus 320

c) Boeing 777

Nápověda na: www.emirates.com/cz/czech/

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz.

Do předmětu zprávy napište: „Golfmagazine – lístky na D+D REAL Czech Masters“. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, tento e-mail od nás obdrží výhru v podobě dvou lístků na uvedený golfový turnaj na 26. srpna.

Soutěž trvá od 10.8. – 17.8. 2023.

You may also like...