D+D REAL CZECH MASTERS se tento rok konat nebude

Letošní ročník D+D REAL CZECH MASTERS 2020 se konat nebude.

Přinášíme tiskové prohlášení pořádající agentury RELMOST, a.s.

V souvislosti s globální koronavirovou epidemií a opatřeními v České republice, která se v zájmu ochrany zdraví stupňují, s čímž bezvýhradně souhlasíme, činí promotérská společnost RELMOST, a.s., exkluzivní partner European Tour v Česku nevyhnutelný krok.

Vzhledem k tomu, že vývoj a důsledky koronavirové epidemie nelze předvídat, rozhodli jsme se s předstihem pro řešení, které nás jako golfové promotéry a fanoušky velice mrzí, ale které je z důvodu rozsahu příprav turnaje, zachování korektních vztahů s obchodními partnery a všemi golfovými příznivci následující:

Zastavujeme přípravy a oznamujeme, že se golfový turnaj D+D REAL Czech Masters, který je součástí světové série European Tour, v roce 2020 konat nebude! Pro rok 2021 už máme rezervovaný termín 19. – 22. srpna.

Zároveň oznamujeme, že se v roce 2020 nebudou v Česku ani na Slovensku konat námi pořádané turnaje série Challenge Tour – květnové Prague Golf Challenge, červnové D+D REAL Czech Challenge a červencové D+D REAL Slovakia Challenge. I v tomto případě obnovíme tyto akce v roce 2021.

„Věříme, že přijmete toto rozhodnutí s pochopením a zachováte nám přízeň“, uvedl za pořádající agenturu RELMOST, a.s. – Petr Dědek, předseda představenstva.

You may also like...