Jan Cafourek chce letos navázat na úspěšnou loňskou sezónu

Jan Cafourek, nejlepší český golfista dle celkového Order of Merit Czech PGA 2019, jehož se v minulém roce stal vítězem, také v loňském roce vyhrál Moneta Czech PGA tour. Cafourek, dnes již profesionální golfista a člen PGA of Czech Republic, hraje golf téměř 20 let. Na podzim roku 2014 nastal ostrý zlom v jeho kariéře, kdy opustil amatérskou dráhu a vydal se náročnou cestou profesionálního golfisty.

K tomuto přestupu ho vedla nejen láska ke golfu, ale také stále lepší a lepší výsledky, kdy za sebou ve finálové listině nechával stále více hrajících profesionálů.

Letošní sezónu zahájil mezinárodním turnajem ProGolf Tour v Maroku, kde ho nejdříve potrápil zraněný kotník. Nicméně Cafourek nastoupil do druhého turnaje marocké série Open Casa Green Golf.

Jaké jsou cíle Jana Cafourka pro rok 2020?

Chtěl bych se v letošní sezóně zaměřit na turnaje ProGolf Tour. Pokud se mi bude dařit a dostanu příležitost, velmi rád se zúčastním české Challenge a Czech Masters. Mým cílem pro sezónu zařazení mezi TOP 3 hráče v celkovém pořadí ProGolf Tour a samozřejmě obhájit vítězství Order of Merit české PGA,“ popisuje úspěšný golfista.

You may also like...