Vyšel oficiální entry list pro D+D REAL CZECH MASTERS 2019

První verze oficiálního entry listu letošního D+D REAL Czech Masters se v pátek kolem poledne objevila na stránkách European Tour. V seznamu přihlášených hráčů nechybí hlavní ohlášené hvězdy, jsou v něm ale i další zajímavá jména včetně všech pěti dosavadních vítězů.

Ernie Els je hlavní hvězdou šestého ročníku turnaje a na prvním místě, osamocen v kategorii 1, je také v entry listu. První kategorie totiž patří bývalým major šampionům nebo vítězům bodování Race to Dubai.

Turnaje velké čtyřky vyhrál Els hned čtyři, když dvakrát ovládl US Open (1994, 1997) a dvakrát The Open (2002, 2012). Ve dvou případech pak také ovládl bodování evropské série (2003, 2004).

Na plakátech, které zvou na akci na Albatrossu, mu dělají společnost Lee Westwood a Pádraig Harrington. První je bývalou světovou jedničkou, druhý dvojnásobným vítězem The Open z let 2007 a 2008. V druhé z těchto sezón si pak připsal triumf také na PGA Championship.

Loni až do posledních jamek bojoval ve Vysokém Újezdu o titul, který mu nakonec vyfoukl Andrea Pavan. I ten letos na Albatross dorazí, stejně to zatím mají v plánu čtyři šampioni předešlí – Jamie Donaldson, Thomas Pieters, Paul Peterson a Haydn Porteous.

V seznamu přihlášených na turnaj jsou momentálně také další tři vítězové podniků z Rolex Series nebo WGC, konkrétně se jedná o Bernda Wiesbergera, Brandona Stoneho a Chrise Wooda.

Přihlášeno pak je dalších 24 vítězů z European Tour z posledních tří let, zmiňme Eddieho Pepperella, Stephena Gallachera, Toma Lewise, Paula Dunna, Edoarda Molinariho nebo Juliana Suriho.

Pátou kategorii legend společně s Harringtonem, budoucím evropským rydercupovým kapitánem, opanují jeho předchůdce u kormidla Evropy v Ryder Cup Thomas Bjorn a další seveřan Robert Karlsson.

Z dalších přihlášených jmen vyčnívají třeba Andy Sullivan, Robert Rock, Andrew „Beef“ Johnston, Nicolas Colsaerts, Soren Kjeldsen, Victor Dubuisson, David Howell nebo Peter Hanson.

Šestý ročník turnaje D+D REAL Czech Masters se hraje na Albatrossu od 15. do 18. srpna. Z českých hráčů nebudou chybět Filip Mrůzek, Stanislav Matuš, Jan Cafourek nebo Šimon Zach.

Aktuální podobu entry listu naleznete zde.

Mikolášek (šéfredaktor HMG)

Šéfredaktor mediální skupiny HMG

You may also like...