Mana představuje nový Drink Mark 8

Mana představuje nový Drink Mark 8 výkonnější, lahodnější a udržitelnější, než kdy dříve

Mana představila nový Drink Mark 8. S ještě výkonnějším nutričním složením, novými lahodnými příchutěmi a udržitelnějším obalem s počáteční cenou pouhých 81 Kč za porci.

Mana dnes představila nový Drink Mark 8. S ještě výkonnějším nutričním složením, novými příchutěmi a udržitelnějším obalem s počáteční cenou pouhých 81 Kč za porci. Poprvé přináší nový obal o objemu 400 ml z udržitelného mono-materiálu. Z něj lze po recyklaci vyrábět další obaly, což bylo v předchozím designu nepředstavitelné. Novinkou je také příchuť Lime Cake (Limetkový cheesecake), která posouvá produktovou řadu o další stupínek výš.

Drink Mark 8 přináší nové příchutě, ještě více vylepšenou recepturu, to vše v nové větší lahvi z nekonečně recyklovatelného mono-materiálu. Nová generace Many poskytuje fenomenální zážitek, který posune produktivitu a kreativitu uživatelů na další úroveň. Zákazníci si mohou nové Mana Drinky objednávat již dnes, přičemž odesílání začíná již během března.

„Jsme rádi, že se můžeme s novou Mark 8 posunout ještě dále. Přicházíme na trh s vylepšeným složením, novou boží chutí a rozšířenou produktovou řadou v kompaktním designu nové udržitelné lahve. A to bez změny ceny. Tato kombinace výhod představuje obrovskou hodnotu hlavně pro uživatele po celém světě. Věřím, že Mana Mark 8 bude perfektně sloužit všem, kteří chtějí jídlo za dostupnou cenu, kterému se nutričním obsahem na této planetě nic jiného nevyrovná.“ řekl Jakub Krejčík, CEO společnosti.

Ještě lepší, výkonnější složení Mark 8

V designu nové receptury jsme se opět detailně zaměřili na složení a zastoupení živin a bioaktivních složek. Mark 8 tak dokonale odpovídá potřebám pestrého příjmu živin a obsahuje vše, co tělo potřebuje ke špičkovému fungování těla i mysli.

Složení nové generace Many je obohacené o aminokyseliny taurin a L-karnitin. Každá porce tak ještě lépe podporuje správné trávení a metabolismus tuků. Do nové receptury Mark 8 jsme nově také zařadili ingredience obohacené o bioaktivní formy selenu. Dále je složení nově doplněno o pikolinát chromitý, který je považovaný za nejlepší zdroj chromu.

Nová příchuť Lime Cake je prostě bomba!

Nová příchuť Lime Cake nabízí šťavnaté a sladké dezertní pohlazení s povznášejícími tóny limetky. Chutí možná připomíná dortík, ale je to plnohodnotné a nutričně dokonale vyvážené jídlo s počáteční cenou pouhých 81 Kč za porci.

Nová udržitelná lahev z mono-materiálu

Již 8 let přinášíme udržitelné jídlo, které vždy balíme do obalů, co dokáží uchovat nutriční hodnoty po celou dobu spotřeby. Stojíme za snahou přinášet světu dlouhodobě udržitelné jídlo, a to nejen pro lidi, ale také pro planetu. A proto jsme novou verzí Mark 8 obaly ještě vylepšili.

Nyní je lahev vyrobena v tzv. mono-materiálu (jeden typ materiálu PET). Obrovskou výhodou je absolutní recyklovatelnost a znovu použití do tzv. RE-PET obalů, které se v budoucnosti chystáme používat. To bohužel v případě TetraPaku nelze. Nenaplnily se sliby a ambice, které byly vytyčeny a do dnešního dne je z tohoto typu balení možné recyklovat pouze složku papíru a ne hliníku a plastu, které od sebe nelze oddělit. Novou lahev z takového balení bohužel nevyrobíme.

Počet recyklací PET lahví je s ohledem na jejich výrobní technologii téměř nekonečný. Infrastruktura pro recyklaci je také oproti TetraPaku mnohem lépe ustanovená. Například v Německu už funguje systém zálohovaných PET lahví, který již nyní s novou Mark 8 používáme.

V České republice již vidíme testovací provoz recyklace zálohovaných obalů u supermarketů Lidl a Kaufland, do kterých již nyní můžete lahve vracet. TetraPak oproti tomu zálohování obalů neumožňuje. V České republice dosahuje úroveň třídění Tetrapaku 27 % z celkové produkce. Oproti tomu PET lahví se podle EKO-KOMU v Česku zrecykluje 82 %. V globálním měřítku si tak Česko vede v recyklaci PET lahví opravdu skvěle.

Větší objem pro lepší hydrataci

400 ml. To je nový objem lahve Mark 8. Mana díky většímu balení více zasytí a lépe hydratuje tělo, energetická hodnota zůstává stejná. Jeden Drink Mark 8 dodá 330 kcal dokonale vybalancovaného poměru makroživin 21 % proteinů, 35 % sacharidů a 44 % tuků z celkového energetického obsahu. Větší objem jedné porce drinku lépe aktivuje živiny a vylepšuje texturu a chuť.

O Maně

Heaven Labs navrhuje a vyrábí funkční a vědecky podložené nutričně kompletní potraviny pod značkou Mana od roku 2014. Mana je k dostání v 172 zemích světa napříč online i retail kanály. Společnost má hlavní sídlo v Modleticích u Prahy. Zakladatelem společnosti je Jakub Krejčík.

Zdroj foto: MANA

You may also like...