Společnost Emirates je hrdým sponzorem D+D REAL Czech Masters již osmým rokem v řadě

Emirates, největší mezinárodní letecká společnost a partner DP World Tour, bude již osmým rokem po sobě sponzorovat každoroční turnaj D+D REAL Czech Masters. Jedná se o přední golfovou událost v České republice a sponzorství společnosti Emirates je součástí jejího trvalého závazku vůči českému sportu a sportovním fanouškům po celém světě.

Turnaj Czech Masters, který se bude konat 18.?21. srpna, se opět uskuteční v Albatross Golf Resort. Zúčastní se ho golfové mezinárodní hvězdy, jako je španělský hráč Rafa Cabrera Bello, a také předchozí vítězové, například belgická hvězda Thomas Pieters. Letošního turnaje se zúčastní také rekordní počet českých hráčů, fanoušci se mohou těšit na celkem 17 českých soutěžících.

Emirates v současné době létá do více než 130 světových destinací a pro české zákazníky je hlavní vstupní bránou na Blízký východ, do Asie a Tichomoří. Provozuje také největší flotilu širokotrupých letadel Airbus A380 a Boeing 777 na světě, která jsou vybavena nejmodernějším komfortem pro cestování letadlem. Cestující s Emirates se ve všech palubních třídách mohou těšit na přátelský servis mezinárodního palubního personálu složeného ze 160 různých národností, včetně Čechů, a dopřát si pokrmy od gurmánských kuchařů či si užít více než 5 000 zábavních kanálů s filmy (včetně českých), televizními pořady, hudbou a podcasty v oceňovaném zábavním systému ice. A díky velkorysým zavazadlovým limitům mohou hráči golfu pohodlně cestovat s celým svým vybavením do vybraných globálních destinací.

Linka Emirates Dubaj-Praha-Dubaj je v provozu od roku 2010 a v současné době ji denně obsluhuje širokotrupý letoun Boeing 777-300ER.

Společnost Emirates i nadále usiluje o poskytování co nejkomfortnější cestovatelské zkušenosti a v leteckém odvětví je lídrem v oblasti ochrany zdraví a bezpečnosti. Zákazníky společnosti tak na každém kroku jejich cesty doprovázejí nejnovější hygienická a bezpečnostní opatření.

Zdroj foto: Emirates

You may also like...