Form Factory: Jarní měsíce ve znamení fitness aktivit

Jarní měsíce tradičně představují náročné období pro každý organismus – změna času, kolísající teploty a jarní únava zatěžuje každého jedince. Zároveň na jaře již každý chce vyběhnout ven a trávit čas nejen v uzavřeném prostoru – to se týká i sportu. Jak se na toto období připravit a získat po zimě ztracenou kondici? Na toto téma se zaměřuje projekt Health Factory.

Součástí zdravého životního stylu je bezesporu aktivní pohyb. Na jaře je obzvláště důležité postupně získat kondici nebo pokračovat v dlouhodobém tréninku, který prokazatelně podporuje zdraví a psychiku. Opomenout nelze ani zdravou stravu a efektivní jídelníček, kterému se projekt Health Factory bude v jarních měsících také věnovat. Samostatným tématem pak od dubna do června 2022 bude hubnutí a zpevňování těla do nadcházející plavkové sezóny, které je každoročním evergreenem a nese řadu výhod i rizik.

Fitness kluby Form Factory nabízí v rámci programu Health Factory nespočetnou řadu aktivit a cvičení, ať už se jedná o individuální trénink, podporu trenérů přes 3 000 skupinových lekcí včetně programů Les Mills. Pro doplnění tréninku je možné také využít on-line tréninky v rámci digitální platformy Form Factory, která dnes zahrnuje již téměř 550 lekcí s oblíbenými instruktory, kteří působí ve fitness klubech Form Factory.

·       Health Factory projekt přichází s jarním tématem – „Vylaď si formu do plavek“

·       Jarní měsíce jsou ideálním časem pro fitness trénink a přípravu na letní sezónu

·       Doplnění energie, podpora kardiovaskulárního systému, zdravá strava 

Zdroj foto: Form Factory

You may also like...