Krásné prostředí a jarní rituály – načerpejte energii v Saunovém světě Aquapalace Praha!

Dopřejte si během nadcházejících měsíců pořádnou porci relaxace a zavítejte do největšího saunového světa u nás! Těšit se můžete na zcela nové saunové ceremoniály s nádechem jara, které za přítomnosti profesionálních saunérů nabídnou nevšední rituály provázené dokonalými vůněmi. Vyberte si podle svého gusta a nechte se v Aquapalace Praha hýčkat po celý den.

Na chvíli se zastavte a užijte si během hřejivých jarních dnů tolik potřebný čas sami pro sebe. V krásném a voňavém prostředí největšího saunového světa u nás se můžete perfektně zrelaxovat, obrnit se proti jarní únavě a zklidnit mysl. Ať už patříte mezi příznivce pravidelného saunování nebo s prohříváním teprve začínáte, nový program s širokým výběrem saunových ceremoniálů zprostředkuje naprosto ojedinělý zážitek, který si zamilujete.

Bohatá nabídka po celý den!

Z jarní nabídky ceremoniálů v několika různých saunách si vybere opravdu každý. Vyzkoušet můžete například Ranní provonění v Březové sauně, Polední meditaci ve Srubové bani nebo Noční Harmonii v Biosauně. Je jen na vás, čemu dáte přednost! Nechybí ani nejrůznější peelingy, víkendové muzikoterapie, Saunové divadlo nebo dokonce Pivní ceremoniál a mnoho dalšího. Za přítomnosti špičkových saunérů zažijete doslova magické momenty, které vás přenesou do vytoužené oázy klidu a dodají potřebnou energii do nadcházejících dnů.

Více informací a harmonogram jarních saunových ceremoniálů najdete na www.aquapalace.cz.

Zdroj foto: Aquapalace Praha

You may also like...