Letošní ročník BMW invelt Golf Cup se nesl v duchu radosti z jízdy a aktivního odpočinku při golfu

V srpnu společnost invelt pozvala své zákazníky na devátý ročník golfového turnaje BMW invelt Golf Cup. Na hřišti Greensgate u Plzně se v ranních hodinách sešlo sedmdesátdva golfových nadšenců. Celodenní program zahájil výkonný ředitel BMW invelt Daniel Harant. Celým dnem provázel moderátor a golfový expert Čeněk Lorenc. Během tradičního golfového turnaje inveltu měli hráči možnost vidět a vyzkoušet aktuální novinky z celkové produkce BMW, MINI a exkluzivního výrobce ALPINA.

Všechny golfisty ihned při příjezdu přivítaly hostesky a předaly jim informace o průběhu dne. Poté se účastníci postupně vydali na registraci, kde byli rozděleni do flightů. Následovala snídaně a po ní hráčky a hráči vyrazili na hřiště. Skvělé pohoštění po celý den v přátelské atmosféře exkluzivního golfového resortu, počasí, nádherná příroda, velkorysé zázemí
a dobrá hra na technicky propracovaném golfovém hřišti, to vše přispělo k příjemně strávenému dni plnému zážitků.

Během dne měli hráči možnost vidět vybrané novinky z celkové produkce BMW a MINI a blíže se s nimi seznámit. Ze sportovní divize řady M byl představen model BMW M4 Competition Coupé, sportovní vůz orientovaný na ještě větší zážitek z jízdy pro řidiče a přitom využitelný pro každodenní jízdu. Výjimečné kupé, disponující výkonem 510 koní, je rychlé, přesné a účinné. Jedinečnou kombinaci výkonu a komfortu reprezentuje BMW X6 M. Tato auta jsou výjimečná svou dynamikou, jsou expresivní ve svém designu a mají mimořádné jízdní vlastnosti. Na golfovém turnaji se představili i zástupci zprodukce BMW Motorrad. Novinka BMW R18 Classic je inspirována ikonami. Protáhlá silueta a kvalitní detaily připomínají začátky prvních cruiserů určených na dlouhé cesty. Srdcem stroje je nápadný motor s největším zdvihovým objemem, jaký kdy BMW vyrobilo. To vše vyzývá k pohodové jízdě, při které bude jezdec nepřehlédnutelný. Samozřejmě nemohla chybět ani cestovní endura s klíčovými modely R 1250 GS a R 1250 GS Adventure. Tyto motorky jsou ztělesněním dokonalé syntézy optimálních vlastností pro cesty na dlouhé vzdálenosti, kombinované se sportovní dynamikou a schopností popasovat se v rukou dobrého jezdce i s těžším terénem.

Za zmínku určitě stojí luxusní a výkonné vozy automobilového výrobce ALPINA. Společnost invelt je výhradním zástupcem nabízejícím vozy BMW ALPINA na českém trhu. Na místě bylo možné vidět vůz BMW ALPINA XD3, který svým vzhledem a jízdními vlastnostmi představuje opravdu speciální SUV a který je právem označovaný za vůz silný, dynamický, důvěryhodný a vždy exkluzivní. Další model v podobě BMW ALPINA D3 S posunul hranice ještě o něco dále, protože se jedná o nejrychlejší dieselovou verzi, poprvé v provedení s mírně hybridní technologií, spojující to nejlepší ze dvou světů: pohon s vynikající akcelerací i při nízkých otáčkách, což mu dodává sportovní charakter, a vznětový motor, lišící od většiny motorů moderních vozů, s rychlým nárůstem otáček a strhujícím jízdním výkonem.

Tradiční turnaj BMW invelt Golf Cup, který společnost invelt pořádá pro své klienty, je vždy plný zábavy, jídla a skvělých golfových výkonů. Ani letos tomu nebylo jinak a všichni se těšili nejen z herních výsledků, ale především se radovali ze hry a skvěle stráveného dne. Žádný z účastníků si zcela jistě nenechá v příštím roce uniknout další, jubilejní 10. ročník.

Zdroj foto: BMW Invelt

You may also like...