8. ročník golfového turnaje BMW Invelt proběhl za krásného slunečného počasí již tradičně na Dýšině

Když má člověk dobré přátele, je vždy skvělé se s nimi setkat a jít si třeba zahrát golf. Německo má velkou tradici ve hře golfu a řadí se v Evropě na druhé místo co do počtu hráčů i hřišť, tudíž golfový turnaj organizovaný jedním z nejvýznamnějších zástupců značky BMW v České republice, společností Invelt, stvrzuje hodnotu a tradici sportovního setkání. BMW Invelt Golf Cup se uskutečnil na Greensgate Golf & Leisure Resortu u Plzně, kde má společnost Invelt svůj druhý showroom. Na špičkově upravené hřiště dorazilo v ranních hodinách osmdesát milovníků golfu a zároveň vyznavačů značky BMW, pro které bylo připraveno skvělé pohoštění v již tradiční přátelské atmosféře tohoto kouzelného resortu.

Turnaj zahájil výkonný ředitel BMW Invelt Daniel Harant, který k akci uvedl:Těší mě, že Invelt spojuje radost z jízdy a zároveň radost ze setkávání se u takové příležitosti, jakou je tradiční turnaj BMW Invelt Golf Cup. Tato akce spojuje vášeň pro sport a BMW. Věřím, že se všichni cítili během celého dne dobře a byl to pro naše zákazníky příjemně strávený čas s možností vidět aktuální novinky z celkové produkce BMW a MINI.“

8. ročníkem golfového turnaje BMW Invelt provázel moderátor a golfový expert Čeněk Lorenc. Než došli hráči k poslední jamce, měli možnost se kolem hřiště i v okolí klubovny seznámit s exkluzivními vozy z nabídky BMW a MINI. Za zmínku určitě stojí model BMW M850xi, který představuje vrchol řidičského luxusu. Vůz elegantně přenášející závodní M geny do každodenního života jak na silnici, tak na okruhu. Luxusní a výkonné BMW ALPINA B7, ohromující vzhledem a překvapující vyvážeností mezi elegancí a dynamickým vzezřením, na své příznivce působí prostřednictvím výjimečného výkonu a nepřekonatelného zážitku z jízdy, který tato komfortní limuzína nabízí. BMW ALPINA B7 má vylepšené hnací ústrojí, zcela upravený vzhled a nejmodernější systémy asistence řidiče a konektivity.4,4litrový motor nejnovější generace s osmi válci uspořádanými do tvaru V a dvěma turbodmychadly má výkon 447 kW (608 k) a točivý moment 800 Nm. Ze zástupců SUV se mohli účastníci golfového turnaje seznámit s provokativně suverénním BMW X6, modelem s extrémně atletickou karoserií, novým, výrazným designovým jazykem projevujícím špičkovou exkluzivitu a s vizionářskými technologiemi, jako je například impozantní BMW mřížka chladiče Iconic Glow. To všechno poukazuje především na jednu věc: absolutní dominanci, kterou nové BMW X6 dokazuje na každé trase díky výkonnému motoru, preciznímu podvozku a funkcím.

Na konci dne byly vyhlášeny netrpělivě očekávané výsledky. Po kulinářském zážitku byli oznámeni vítězové čtyř kategorií, kteří byli odměněni pohárem, golfovým vybavením z kolekce BMW Golf Sport a lahví exkluzivního vína. BMW je celosvětově jedním ze dvou největších partnerů v golfovém sportu. Z toho důvodu má i svoji speciální golfovou kolekci oblečení a rovněž i vybavení pro golf. Tradiční turnaj BMW Invelt Golf Cup, který společnost Invelt pořádá pro své klienty, je vždy plný zábavy, jídla a skvělých golfových výkonů. Ani letos tomu nebylo jinak a všichni se těšili nejen z vynikajících herních výsledků, ale především se radovali ze hry.

You may also like...