TMG, česká značka golfového oblečení, vsází na merino vlnu

Golf je hrou, kde je mimo techniky a provedení velmi důležitý i samotný look hráče. Na design a pohodlí golfistů se nyní zaměřili zakladatel značky Live Sweaters, Michal Richter a vášnivý golfista, oděvní návrhář a krejčí, Tomáš Pospíšil. Společně představili novou značku golfového oblečení TMG. Při její tvorbě vsadili hlavně na prémiovou pletenou módu z merino vlny, kterou golfisté ocení pro její funkčnost i design.

TMG vzniklo spojením začátečních písmen ze slov Tomáš, Michal a golf. Merino vlnu zvolili pro její skvělé vlastnosti. Vlněné vlákno reaguje na tělesnou teplotu, a tedy v zimě dokáže zahřát a v létě chladit. Zakladatel značky Live Sweaters, Michal Richter, výstižně popisuje její hlavní benefity: „Merino vlna je přírodní funkční materiál, který tím, že dýchá, v zimě hřeje a v létě chladí. Další plus je, že nepohlcuje pachy, takže se nemusí tak často prát. Přesto i po několika vypráních vypadá jako nový. Ať je to svetr, vesta nebo cokoliv jiného z merino vlny, nekupujete si to na jednu sezónu, ale na několik let.“ Stálá elasticita ke všemu umožní komfortní pohyb a produkty nemají tendenci se vytahovat. Oblečení z merino vlny je schopné odvádět pot od těla tak, že nepocítíte studenou vlhkost. Vlákna přirozeně odpuzují prach a nečistoty. To jsou ideální golfové vlastnosti a kolekce je široká: od pletených vest, přes svetry a polo trika ze 100 % merino vlny extra fine po další golfové doplňky.

Za designem golfové módy stojí Tomáš. 

„Design nových polo triček má název Fairway 1 a vychází z členitosti a tvarování golfových jamek. Samotné logo znázorňuje míček v ideální pozici, uprostřed ferwaye, po odpalu driverem. Zároveň kontrastní diagonální střih předního dílu působí velmi lichotivě všem typům postav, tedy ideální záležitost pro každého golfistu“,vysvětluje Tomáš Pospíšil.

Další předností je materiál, merino vlna, pro hru ideální pletenina, zaručující komfort, prodyšnost, odvodpotu od těla a nepohlcuje tělesný pach.

Začátkem srpna již bude „online“ nová kolekce, která představí topy v červeno-černé barevné variantě. Dále je pak čerstvě v nabídce celočervené polo tričko bez členění střihu fairwaye a basic tričko, tedy základní triko s krátkým rukávem jednobarevné, a to v červené a černé barvě.

Trička, svetry i vesty si zákazníci donedávna mohli objednávat výhradně přes webové stránky. Live Sweaters a TMG však na začátku června otevřeli v Praze nový showroom Londýnská 38, kde je možné si vše v klidu prohlédnout a vyzkoušet.

Jsme rádi, že jsme se s kolegy, Petrou Györgyová a Danny P., dohodli na vzájemné spolupráci a otevřeli pro naše klienty showroom. Všechny produkty se vzájemně doplňují, jsou ryze české a ke všemu si na ně zde zákazníci mohou „sáhnout“ a vyzkoušet si je na vlastní kůži“, dodává mladý podnikatel.

Otevírací doba je každý všední den od 15:00 hod do 19: hod. A vždy zde naleznete jednoho ze zástupců značek, který Vám ochotně odpoví na veškeré Vaše dotazy.

You may also like...