Form Factory: Objevte harmonii těla a mysli na akci Body & Mind Day 2023

Již třetí ročník úspěšné venkovní fitness akce Form Factory Body & Mind Day se zajímavým programem na Pivoňkové louce a rašeliništi v pražské Botanické zahradě je opět tady. Ideální čas na protažení, relaxaci, odpočinek a načerpání nové energie! Užijte si nejen dostatek zábavy, ale také pocit svobody a lehkosti již 27. května 2023 od 9:00 hodin.

Tato jedinečná akce se zaměřuje na harmonii těla a mysli a nabídne celodenní program plný aktivit, které podpoří zdraví a pocit dobré nálady. Odborníci na jógu a meditaci vám předají nejnovější poznatky a triky na cestě k lepšímu zdraví a duševní pohodě. Po celý den budou k dispozici nejrůznější workshopy a cvičení, které ukážou, jakým způsobem můžete zlepšit svůj životní styl.

Návštěvníci Body & Mind Day se mohou těšit na různé druhy jógy, které nabídnou naše instruktorky. Během workshopů a přednášek si vyzkoušíte různé techniky, které pomáhají k dosažení vnitřní rovnováhy a odolnosti vůči stresu. Pro ty, kteří si zakoupí vstupenku do konce dubna, máme připraveny výhodné ceny vstupenek! Lístky lze zakoupit za pouhých 399 Kč. Od 1. května pak bude cena lístků o 100 Kč dražší. Tak neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti!

 ·       Již 27. května proběhne třetí ročník úspěšné fitness akce Body & Mind Day v pražské Botanické zahradě

·       Akce zaměřená na harmonii těla a mysli nabídne bohatý celodenní program

·       Účastníci se mohou těšit na různé druhy jógy a meditace.    

Do konce dubna jsou k dispozici výhodné vstupenky za 399 Kč

Více informací na https://www.formfactory.cz/bmday2023/

Zdroj foto: Form Factory

You may also like...