WOMEN´S GOLF DAY 2022 v Ypsilon Golf Liberec už 7. června

Zveme vás na velký golfový den, který bude hlavně o ženách! Už v úterý 7. června 2022.

WOMEN´S GOLF DAY 2022 je už za dveřmi a letos to bude zase o něco pestřejší i zajímavější.

Tak si to nenechte ujít! Již 7.června na Ypsilon Golf Liberec.

A na co se můžete těšit:

Zajímavý program pro všechny ženy – golfistky i negolfistky.

Čeká vás welcome drink, snídaně, krásné hřiště, bohatý doprovodný program, módní přehlídka MODE´S KEY.

O hudební doprovod se postará Hrusha DJ & Saxo a afterparty s DJ Pavlem Balážem.

Vstup na akademii i program včetně velké módní přehlídky je zcela zdarma!

REGISTRACE ZDE: https://bit.ly/Womens_Golf_Day_2022

Ypsilon Golf Liberec

Golfové hřiště Ypsilon Golf Resort Liberec leží v nadmořské výšce 420 – 470 m.n.m a je umístěno do krásné přírody bez civilizačního ruchu nedaleko přehradní nádrže Fojtka u Liberce.

Areál hřiště se rozkládá na pozemcích s rozlohou 102 ha, z čehož 37 ha tvoří samotné hrací plochy. Zdejší členité území umožnilo anglickému architektovi Keithu Prestonovi vytvoření 18 specifických jamek o celkové délce hřiště, která přesahuje šest tisíc metr (6102 m – mistrovská pánská odpaliště) s parem hřiště 72.

Hřiště má klasickou skladbu 4 tříparové, 4 pětiparové a 10 čtyřparových jamek. Každá z osmnácti jamek přispěje svým osobitým charakterem k celkovému nevšednímu zážitku ze hry na tomto hřišti.

Z 3parových jamek lze vyzdvihnout např. „lesní jamku“ (jamka č. 6), která má přes kratší celkovou délkou (116 m) členitý a hluboký green (30 m) úzce obklopen okolním lesem. Tento green je navíc zpředu chráněn 2 bunkery.

5 parové jamky budou svorně vyžadovat pečlivé zvážení hrací strategie, a to především prvních dvou ran. Průměrná délka těchto jamek činí 460 m.U parů 4 je zastoupena celá škála herních možností od kratších jamek (např. jamka č. 12 – 289 m), které budou vyžadovat přesné přihrávky až po dlouhé jamky (např. jamka č. 10 – 406 m), které prověří délku vašich drivů.

Golfové hřiště Ypsilon se navíc může pyšnit oceněním nejlepší golfové hřiště roku 2006 a 2007, 2. místo hřiště roku 2015, 3. místo hřiště roku 2016 dle čtenářů Golf Digest C&S. Top10 2014. Dle ankety redaktorů časopisu Golf Digest patříme mezi TOP 8 nejlepších resortů v Evropě pro rok 2017.

Zdroj foto: Ypsilon Golf Liberec

You may also like...