Soutěž o lístky na D+D REAL Czech Masters 2021

Čtyři šťastní výherci díky letecké společnosti Emirates obdrží dvě vstupenky na prestižní golfový turnaj D+D REAL Czech Masters, který se koná 19. – 22. srpna v Albatross Golf Resort.

Již sedmým rokem se Emirates stává sponzorem turnaje D+D REAL Czech Masters, který je každoročním českým golfovým svátkem. Společnost tak navazuje na svůj závazek vůči českému trhu a zároveň na svoji vášeň podporovat hlavní mezinárodní sportovní události.

Emirates, přední letecká společnost, nabízí českým zákazníkům hlavní vstupní bránu do oblasti Blízkého východu, Asie, Tichého oceánu a do svého moderního dopravního uzle – Dubaje. Emirates neustále posouvá podmínky a zážitek z létání na vyšší úroveň a v rámci celého leteckého odvětví je lídrem v představování nových iniciativ na ochranu zdraví a zajišťování bezpečnosti na každém kroku cesty.

Soutěžní otázka:

Jmenujte alespoň jednoho známého golfového hráče, který bude tento rok hrát na D+D REAL Czech Masters.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz.

Do předmětu zprávy napište: „Golfmagazine – lístky na D+D REAL Czech Masters“. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, 200, 300, 400, tyto e-maily od nás obdrží výhru v podobě dvou lístků na uvedený golfový turnaj. Emaily s čísly 100 a 200 získají lístky na 22. srpna, emaily s čísly 300 a 400 na 20. srpna.

Soutěž trvá od 9.8. – 15.8. 2021.

www.emirates.com

You may also like...